Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

30λεπτα Γεύματα – Τζέιμι Όλιβερ

30λεπτα Γεύματα – Τζέιμι Όλιβερ

Συγγραφέας: ΟΛΙΒΕΡ ΤΖΕΙΜΙ | Εκδότης: ΔΙΟΠΤΡΑ

Γρήγορο και ποιοτικό φαγητό από τον κορυφαίο σεφ στον κόσμο

Ένα ανθολόγιο 50 γευμάτων, που θα αλλάξει την αντίληψή σας για τη μαγειρική και τη γαστρονομία εν γένει. Όχι μόνο με τις επαναστατικές προσεγγίσεις του, αλλά κυρίως με την διαχείριση του χρόνου που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, χωρίς να μειώνει την ποιότητα του γεύματος και της απόλαυσης.

Ο ταλαντούχος και βραβευμένος βρετανός chef θα σας ταξιδέψει σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών, η οποία μπορεί απλώς να εφάπτεται της ελληνικής κουζίνας, αλλά θα σας χαρίσει νέες παραστάσεις και τεχνικές που κάθε θα εμπλουτίσουν σημαντικά το τραπέζι και τις δυνατότητές σας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο πόνημα του Τζέιμι Όλιβερ έχει μεγάλη επιτυχία και έξω από την κατηγορία του γεύματος για την οικογένεια, παρά την μορφολογία των προτεινόμενων μενού, καθώς απευθύνεται διακριτικά πλην σαφώς σε νέες και νέους επαγγελματίες που βιοπορίζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, όπου ο χρόνος είναι η μείζων παράμετρος για κάθε δραστηριότητα. Με λίγο χρόνο λοιπόν, και πολλούς έξυπνους τρόπους, απογειώστε την γαστριμαργική σας καθημερινότητα! 

buy now