Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

30λεπτα γεύματα με τον Jamie Oliver

30λεπτα γεύματα με τον Jamie Oliver

Συγγραφέας: Jamie Oliver, Μεταφραστής: Γεώργιος Μπαρουξής, Εκδότης: Διόπτρα, 2011

Αν σας αρέσει το φαγητό και έχετε πεινασμένα στόματα να θρέψετε όταν γυρίζετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα, ο Jamie θα σας μάθει έναν επαναστατικό τρόπο μαγειρικής.

Με το ' 30ΛΕΠΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ' ΜΕ ΤΟΝ JAMIE OLIVER θα μάθετε πώς να μαγειρέψετε ένα ολόκληρο γεύμα μέσα στο χρόνο που σας παίρνει συνήθως για να φτιάξετε ένα μόνο πιάτο. Θα μείνετε άναυδοι βλέποντας τι μπορείτε να κάνετε μέσα σε μισή ώρα! Και φυσικά χωρίς να υποβαθμίσετε την ποιότητα του φαγητού σας.

Απλώς πρέπει να οργανωθείτε, να δουλεύετε γρήγορα και να χρησιμοποιείτε έξυπνα τεχνάσματα για να βάλετε στο τραπέζι σας υπέροχα φαγητά σε ελάχιστο χρόνο.

Κάθε γεύμα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να μην καθυστερείτε καθόλου αλλά να μαγειρεύετε γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο Jamie έχει δημιουργήσει πλήρη μενού που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους και έχει οργανώσει τις συνταγές κάθε μενού με ένα μοναδικό και εύκολο τρόπο.

Μαγειρεύοντας με αυτό τον τρόπο εκμεταλλεύεστε κάθε λεπτό του χρόνου σας αποτελεσματικά και διασκεδάζετε, χρησιμοποιώντας επιτέλους την κουζίνα σας για το σκοπό που προορίζεται.

Αφού αρχίσετε να μαγειρεύετε με αυτό τον τρόπο, θα τον αγαπήσετε και δεν θα ξαναγυρίσετε ποτέ στις παλιές σας συνήθειες..