Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018

6ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ στην Αθήνα

6ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ στην Αθήνα

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως διοργανώνει το 6ο  Αραβο-Ελληνικό Οικονομικ’ο Φόρουμ με τίτλο “Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Οραματιζόμενοι ένα Κοινό Μέλλον”, που θα λάβει χώρα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Το εν λόγω Φόρουμ, πέρα από το στόχο του να αποτελέσει πλατφόρμα συγκέντρωσης επιφανών επιχειρηματιών και να προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προσέγγισης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας από τους Άραβες ομολόγους της και αντιστρόφως, θα διερευνήσει, μέσω των θεμάτων του,  επενδυτικές ευκαιρίες (Κίνητρα και διευκολύνσεις),  ψηφιακές και τεχνολογικές εξελίξεις και τον αντίκτυπό τους στη δημιουργία νέας οικονομικής πραγματικότητας χωρίς να παραβλέψει τους παραδοσιακούς τομείς της ενέργειας, των κατασκευών, της ναυτιλίας και της λιμενικής βιομηχανίας.

Για τον λόγο αυτόν, καλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος στο 6ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ 2017, ώστε να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, αλλά και να αδράξουν την ευκαιρία δικτύωσης και προσωπικών συναντήσεων Β2Β με Άραβες επιχειρηματίες, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.
 
Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα τις λίστες των επιχειρηματιών από τις Αραβικές Χώρες, που πρόκειται να λάβουν μέρος στο 6ο Άραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ 2017 και στις προσωπικές επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β,  μαζί με το προκαταρκτικό πρόγραμμα του 6ου Φόρουμ, τη φόρμα συμμετοχής και τις  κατηγορίες καταχωρήσεων στην ειδική έκδοση του (ΜΑΝ) Members’ Activities Newsletter, τεύχος αριθ. 23, για ενημέρωσή σας. 

Οι τελικές λίστες, εφόσον υπάρξουν αλλαγές, θα αποσταλούν εκ νέου και θα δοθούν την Τετάρτη 29/11/17, στη διάρκεια εγγραφής σας στο 6ο Φόρουμ. 

Οι λίστες των επιχειρηματιών από Λιβύη και Σαουδική Αραβία θα γνωστοποιηθούν προσεχώς.

Τελευταία ημερομηνία Δηλώσεων Συμμετοχής Παρασκευή 24/11/2017-ώρα 16:00