Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

The Scarecrow: Ένα σκιάχτρο ενάντια στον κόσμο του πλαστικού φαγητού!

The Scarecrow: Ένα σκιάχτρο ενάντια στον κόσμο του πλαστικού φαγητού!

CFN

Ένας αντεστραμμένος κόσμος όπου σκιάχτρα αντί να φοβίζουν, εκφοβίζονται από ρομποτικά κοράκια  και αντί να προφυλάσσουν φυσικές καλλιέργειες, εργάζονται ώστε να παράγουν τεχνητά τροποποιημένες τροφές.

Ένας κόσμος όπου ακόμα και οι παραπλανητικές διαφημιστικές επιγραφές, που αναγράφουν  με στόμφο «100 % Φυσικά» ή αναπαριστούν την  πραγματική μορφή ζώων, κρύβουν πίσω τους μια διαφορετική αλήθεια, εκείνη του “πλαστικού” φαγητού.

Πρωταγωνιστής σε αυτήν την ταινία μικρού μήκους, ένα ανήσυχο σκιάχτρο που θλίβεται με την πραγματικότητα που αντικρίζει και οραματίζεται την επιστροφή των αγνών και φυσικών τροφών. Ένα σκιάχτρο, που ενάντια στην junk food εποχή που ζει, καλλιεργεί στη μικρή αυλή του απομακρυσμένου του σπιτιού, φρούτα και λαχανικά.
Μια μέρα, ως αντίδραση στην τεράστια αυτή βιομηχανία, το μικρό σκιάχτρο  θα χρησιμοποιήσει τα υλικά της ιδιωτικής του παραγωγής ώστε να υπενθυμίσει στον κόσμο τα αρώματα και την γεύση του πραγματικού φαγητού. Η προσπάθεια του θα βρει την αναμενόμενη ανταπόκριση και το μικρό, πρόχειρο, μαγαζάκι του θα γεμίσει γρήγορα με άτομα που μαγνητίζονται από την μυρωδιά του φρεσκομαγειρεμένου  του πιάτου.

Το συγκεκριμένο βίντεο με τίτλο “The Scarecrow”είναι μια παραγωγή της εταιρίας Chipotle και δημιουργήθηκε από τα βραβευμένα με Όσκαρ, Moonbot Studios. Μάλιστα, η εν λόγω ταινία συνοδεύεται από μια εφαρμογή-παιχνίδι με πρωταγωνιστή πάντοτε το μοναχικό και ανήσυχο Σκιάχτρο.